Welkom bij Drukjeshirtje.nl

Over Drukjeshirtje.nl

Persoonlijke textielbewerker voor bedrijven, verenigingen en particulieren. Shirt of kleding bedrukken? Lees verder.

Wij zijn gevestigd in Roosendaal en gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van kleding. Shirt of kleding bedrukken? Voordelig, snel en topkwaliteit bedrukking of borduring van kleding!

Er zijn diverse opties om uw design op kleding te krijgen, zo is het mogelijk om te bedrukken middels zeefdruk of heat-transfer maar is ook borduren een optie. Bedrukken van kleding is de meest voorkomende optie omdat het relatief gezien goedkoper is dan borduring en handiger bij grotere oplagen.

Voor het drukken van bijvoorbeeld een T-shirt werken wij bij drukjeshirtje.nl vaak met flextransfer, door onze extra zorgvuldige handling hecht de folie zich beter in het shirt waardoor de kwaliteit van de bedrukking gewaarborgd blijft.

De mogelijkheden voor het drukken van kleding zoals een T-shirt of trui (hoodie/sweater) zijn ontelbaar, wat dacht u van een leuke foto of grappige tekst? Of misschien wilt u een eigen kledinglijn of merchandise opzetten? Met een beetje creativiteit is er vanalles mogelijk!

In onze kledingconfigurator kiest u de juiste soort T-shirt, hoodie, sweater, polo of ander kledingstuk en zet u zelf gemakkelijk en snel, het juiste ontwerp op de juiste plek. Het zelf ontwerpen en maken van uw kleding gaat gemakkelijk en snel.

Het borduren van kleding bevelen wij aan bij formele kledij en minder complexe ontwerpen omdat dit een wat luxere uitstraling heeft, daarnaast is het erg duurzaam en hebben ontelbare wasbeurten geen invloed op de kwaliteit van de borduring. Het borduren van kleding is over het algemeen iets prijziger dan bedrukken omdat er meer arbeid verricht moet worden.

Shirt of kleding bedrukken? Maak je niet druk, dat doen wij wel voor je! 😉

Hoe werkt het?

Hoe bestel ik bedrukte of geborduurde kleding?

Hoe bestelt u nu zo’n bedrukt t-shirt of trui met bedrukking? Allereerst gaat u naar onze kledingconfigurator op drukjeshirtje.nl, bovenaan de site kunt u erop klikken.

Vervolgens maakt u een keuze, wat wilt u bedrukken. Voor het borduren kunt u contact opnemen met ons door te bellen naar 06-51003124 of mailen naar info@drukjeshirtje.nl  De pasvorm van het kledingstuk staat aangegeven in de naam van het product. Ook staat er een gedetailleerde uitleg over ieder kledingstuk, aan de onderkant van de pagina.

Nadat u de keuze heeft gemaakt over het type kledingstuk vervolgt u uw weg in het ontwerp- en bestelproces. U kunt de kleding nu personaliseren doormiddel van uw eigen ontwerp.

In dit scherm treft u verschillende opties, wilt u liever een tekst of een afbeelding drukken op het shirt? Of wilt u het liever laten borduren op uw kleding? Dit kiest u in dit scherm waarna u de tekst of afbeelding op de juiste plaats van de kleding positioneert. Dit kan aan de gehele voor- en achterkant van het shirt, of op de mouw. Wilt u de bedrukking of borduring liever op specifieke plek, dan kunt u het ontwerp plaatsen en vermelden bij opmerkingen.

Wanneer u klaar bent met het ontwerpen van uw bedrukte of geborduurde kledingstuk, voegt u deze toe aan uw winkelwagen. Waarna u verder kunt winkelen om zo nog meer kleding te laten bedrukken, of u uw huidige bestelling via online bankieren kunt afrekenen.

Leest u gelieve altijd de bijgevoegde wasvoorschriften, hierin staat bijvoorbeeld dat u een opdruk nooit moet strijken. Tevens, voor het beste behoud van de kleding en bedrukking, adviseren wij u kleding nooit warmer te wassen dan 40 graden Celsius waarna u de kleding het best hangdroogt. Een droger raden wij dan ook niet aan.

Voor bedrijven die bedrijfskleding laten bedrukken of borduren geldt een betalingstermijn van 30 dagen, hiervoor dient uw telefoon-, KVK- en BTW-nummer te worden ingevoerd bij afronding van uw bestelling. Om misbruik van uw gegevens te voorkomen controleren wij bij drukjeshirtje.nl ALTIJD telefonisch of uw bestelling wel valide is. Hierdoor komt niemand voor verrassingen te staan.

Shirt of kleding bedrukken? Bij drukjeshirtje.nl bent u aan het juiste adres voor al voor het borduren en drukken van t-shirts, hoodies, sweaters, polo’s, petten of tassen. Maar ook het bedrukken of borduren van babykleding, een schort, zweetbandje of muts is geen probleem.

Kleding voor bedrijven, verenigingen en particulieren? Maak je niet druk, dat doen wij voor je!

Heeft u nog vragen? Misschien is uw vraag reeds beantwoord op onze veelgestelde vragen-pagina?

Voor wie?

Drukjeshirtje.nl voor particulieren of ook voor bedrijven?

Uiteraard staan wij bij drukjeshirtje.nl klaar voor particulieren en bedrijven, zowel grote als kleine oplagen zijn voor ons geen probleem. Een shirt of andere kleding bedrukken voor uw bedrijf? Wij zijn uw specialist!

Zowel particulier als zakelijk zoekt men ons op voor verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld voor het bedrukken van een kampioensshirt voor uw team, grappige shirts voor een vrijgezellenfeest of carnaval, evenementen of bedrijfskleding.

Ook verenigingen hebben regelmatig bedrukte kleding nodig, denkt u bijvoorbeeld aan sporttenues, trainingspakken, sporttassen of misschien wel een zwart shirt voor het decorteam van uw toneelvereniging. Niet iedere vereniging heeft de middelen om bijvoorbeeld t-shirts te drukken. Daarom denken wij graag met mee aan een passende oplossing voor uw vereniging of stichting. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend contact opnemen via onze contact pagina.

Uw bedrijfsnaam of logo op een t-shirt, trui, polo of ander soort kledij? Geen probleem bij Drukjeshirtje.nl!

Bedrijfskleding komt vaak in grotere oplagen en omvat verschillende wensen. Via onze kledingconfigurator kunt u eenvoudig uw wensen omzetten naar een ontwerp. Het bedrukken van een t-shirt met bedrijfslogo of bedrijfsnaam is hiermee extra eenvoudig, en u heeft direct de prijs inzichtelijk (let op: prijzen zijn incl. BTW).

Bedrijfskleding is het visitekaartje van uw personeel en daarnaast een mooie kans om uw bedrijf en merk extra op de kaart te zetten, door deze zichtbaarheid vergroot u ook nog eens uw bereik. Het bedrukken of borduren van bedrijfskleding heeft dus meer voordelen dan alleen een verzorgd bedrijfsimago en representativiteit. Tip: bedrijfskleding is fiscaal aantrekkelijk en mag in mindering worden gebracht van uw winst! Meer weten? Check hier de uitleg over bedrijfskleding en belasting.

Bedrijven die grotere oplagen bedrijfskleding behoeven, komen bij ons in aanmerking voor aanzienlijke staffelkorting. U kunt hiervoor ten alle tijden vrijblijvend contact opnemen, via telefoon of onze contact pagina. Wij behandelen uw verzoek direct en u ontvangt dezelfde dag nog reactie van ons!

Shirt of kleding bedrukken? Neemt u gerust en vrijblijvend contact met ons op als u benieuwd bent naar de mogelijkheden.