Drukjeshirtje.nl is er ook voor bedrijfskleding: uw logo op een shirt bedrukken?

Uiteraard staan wij bij drukjeshirtje.nl ook klaar voor bedrijven, zowel grote als kleine oplagen zijn voor ons geen probleem. Op zoek naar bedrijfskleding waarbij we uw logo of ontwerp op een shirt bedrukken? Wij zijn specialist in allerlei soorten bedrijfskleding en komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek! Hoe beter we elkaar kennen, hoe beter uw bedrijfsidentiteit vertaald kan worden naar kloppende bedrijfskleding. Wij zijn altijd in voor een kopje koffie!

Uw bedrijfsnaam of logo op een t-shirt, trui, polo of ander soort kleding? Geen probleem bij Drukjeshirtje.nl!

Bedrijfskleding komt vaak in grotere oplagen en omvat verschillende wensen. Via onze kledingconfigurator kunt u eenvoudig uw wensen omzetten naar een ontwerp. Het bedrukken van een t-shirt met bedrijfslogo of bedrijfsnaam is hiermee extra eenvoudig, en u heeft direct de prijs inzichtelijk (let op: prijzen zijn incl. BTW). Wij geven onze zakelijke klanten ook de mogelijkheid om een vrijblijvende afspraak te maken. Neemt u gerust en vrijblijvend contact met ons op als u benieuwd bent naar de mogelijkheden.

Bedrijfskleding is het visitekaartje van uw personeel en daarnaast een mooie kans om uw bedrijf en merk extra op de kaart te zetten, door deze zichtbaarheid vergroot u ook nog eens uw bereik. Het bedrukken of borduren van bedrijfskleding heeft dus meer voordelen dan alleen een verzorgd bedrijfsimago en representativiteit. Tip: bedrijfskleding is fiscaal aantrekkelijk en mag in mindering worden gebracht van uw winst! Meer weten? Check hier de uitleg over bedrijfskleding en belasting.

Als bedrijf kunt u bij ons gebruik maken vaneen betalingstermijn van 30 dagen, in het geval van grotere oplagen (+50 stuks) kan het zijn dat wij u vragen om een aanbetaling. Bedrijven die grotere oplagen bedrijfskleding behoeven, komen bij ons in aanmerking voor aanzienlijke staffelkorting. U kunt hiervoor ten alle tijden vrijblijvend contact opnemen, via telefoon of onze contact pagina.

Wij behandelen uw verzoek direct en u ontvangt dezelfde dag nog reactie van ons!

(Sport)vereniging of stichting?

Ook verenigingen hebben regelmatig bedrukte kleding nodig, denkt u bijvoorbeeld aan sporttenues, trainingspakken, sporttassen of misschien wel een zwart shirt voor het decorteam van uw toneelvereniging. Niet iedere vereniging heeft de middelen om bijvoorbeeld t-shirts te drukken. Daarom denken wij graag met mee aan een passende oplossing voor uw vereniging of stichting. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend contact opnemen via onze contact pagina of mail naar b2b@drukjeshirtje.nl

logo van druk je shirt voor bedrukken van kleding en bedrijfskleding met uw logo bedrukken